NieuwsActies_HeaderLotus

Nieuws en Acties

Speculoosijs nu verkrijgbaar bij Jumbo!

10-04-2017

Met al een paar heerlijke dagen achter ons, hebben wij bij Lotus al helemaal de zomer in onze bol. Om het echte zomer gevoel een extra boost te geven, hebben wij afgelopen week Lotus Speculoosijs geïntroduceerd bij de Jumbo supermarkten! Verkrijgbaar in pot en als ijsstick, zodat je de hele zomer kan genieten van het lekkerste ijs ter wereld (al zeggen we het zelf). Geniet ervan!

Het Amsterdam Coffee Festival zit er weer op!

20-03-2017

Van 10 tot 12 maart stonden wij op het Amsterdam Coffee Festival en het was een groot succes! Door onze vakkunige barista’s werden de bezoekers met de lekkerste koffies verwend. De Lotus Speculocciato en Lotus Speculoos ijskoffie waren een echte hit! Naast het feit dat we ontzettend leuke dagen hebben gehad, hebben we ook heel veel positieve feedback gekregen op onze Speculoos koffies. Wij hebben in elk geval de smaak te pakken en zijn druk bezig met nieuwe uitdagingen. Ben je zelf benieuwd naar deze koffies of kan je er geen genoeg van krijgen? Bekijk de recepten dan hier.

Lotus roept Speculoospasta Crunchy terug!

02-03-2017

Uit voorzorg roept Lotus Bakeries een partij van ruim 90.000 potten Lotus Speculoospasta Crunchy terug, omdat de pasta mogelijk metaaldeeltjes bevat. Om elk risico uit te sluiten, raden wij dringend aan de betreffende Speculoospasta Crunchy niet te consumeren. Het gaat om de Lotus Speculoospasta Crunchy potten van 400 gram en 700 gram met de volgende houdbaarheidsdata: 05, 18, 24, 28 februari 2018, 8 en 16 maart 2018. U kunt de gele deksel in een ongefrankeerde envelop opsturen naar: Lotus, Terugroepactie Speculoospasta Crunchy, Antwoordnummer 19, 5660 VB, Geldrop onder vermelding van naam, adresgegevens en IBAN-rekeningnummer.

Amsterdam Coffee Festival

01-03-2017

Op 10, 11 en 12 maart is het zover; hét festival voor echte koffieliefhebbers zal plaatsvinden in de Westergasfabriek, namelijk het Amsterdam Coffee Festival. Lotus Speculoos is de perfecte match met koffie en daarom zijn we ook zeker van de partij! Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat de combinatie van koffie met Lotus Speculoos elkaars smaak profiel versterken. De magie van koffie met Lotus Speculoos is dat ze elkaar niet proberen te overstemmen, ze vullen elkaar juist aan. Hierdoor blijft hun individuele karakter behouden en krijg je een uniek aroma en de ideale smaakcombinatie. Op het festival zullen we dat demonstreren met een aantal heerlijke koffie’s, waaronder een Latte Speculocchiato en een Speculoos IJskoffie. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand op het festival. Voor meer informatie: www.amsterdamcoffeefestival.com

€10,00 korting bij Cook&Co

28-02-2017

Vanaf 1 maart heeft Lotus een zeer aantrekkelijke actie lopen op de verpakking! U krijgt namelijk bij aankoop van een verpakking Lotus Speculoos-Koffieleutjes €10,00 korting bij Cook&Co, dé online kookwinkel, bij een minimale besteding van €50,00. Alle Speculoos-Koffieleutjes zijn in maart en april voorzien van een actiesticker. Met de unieke actiecode achter op deze sticker krijgt u direct €10,00 korting bij het afrekenen in de webshop van Cook&Co. Haal snel een actieverpakking Lotus Speculoos-Koffieleutjes, ga naar de webshop; www.cookandco.nl en maak gebruik van deze unieke actie! De actie is geldig tot en met 30 juni 2017.

nieuwitem-01allerhande kerstfestival

30-11-2016

De unieke Lotus smaak is natuurlijk heerlijk in combinatie met koffie, maar het is ook goed te gebruiken in verschillende gerechten, zoals verschillende desserts!

Kom langs op het Allerhande Kerstfestival, dat gehouden wordt op 9, 10 en 11 december in het Spoorwegmuseum in Utrecht, en ervaar het zelf!

nieuwsitem-02Mona speculoostaart

25-11-2016

Met de aankomende feestdagen in het vooruitzicht worden de bakspullen voorzichtig uit de kast gehaald. Want wie wil er nou niet een lekkere taart met Sinterklaas of Kerst? En de lekkerste taarten bak je natuurlijk samen, met Mona bijvoorbeeld! Mona kwam eerder deze maand met een heerlijke Speculoostaart met banaan. Ja dat lees je goed, een Speculoostaart en hij is ook nog eens makkelijk te maken! Wil je hem zelf een keertje uitproberen? Hier vind je het recept.