NieuwsActies_HeaderLotus

Nieuws

Dringende mededeling

02-03-2017

Lotus roept partij Speculoospasta Crunchy terug

Uit voorzorg roept Lotus Bakeries een partij van ruim 90.000 potten Lotus Speculoospasta Crunchy terug, omdat de pasta mogelijk metaaldeeltjes bevat. Om elk risico uit te sluiten, raden wij dringend aan de betreffende Speculoospasta Crunchy niet te consumeren. De potten Speculoospasta Crunchy – te herkennen aan het gele deksel – hebben diverse houdbaarheidsdata in februari en maart 2018. De potten Speculoospasta Crunchy zijn in januari en februari 2017 verkocht in onder andere supermarkten, buurtwinkels en groothandels.

Het gaat om potten Speculoospasta Crunchy met onderstaande houdbaarheidsdata. Deze datum staat op de zijkant van het gele deksel.

Lotus Speculoospasta Crunchy, pot van 400 gram:
– 24 februari 2018
– 28 februari 2018
– 8 maart 2018
– 16 maart 2018

Lotus Speculoospasta Crunchy, pot van 700 gram:
– 5 februari 2018
– 18 februari 2018
– 10 maart 2018

Lotus Speculoospasta Crunchy met andere houdbaarheidsdata en Lotus Speculoospasta Original met het rode deksel voldoen wel aan de kwaliteitscriteria.

Wie een of meer potten Lotus Speculoospasta Crunchy met de betreffende houdbaarheidsdata in huis heeft, krijgt zijn geld retour. U stuurt het gele deksel in een ongefrankeerde envelop naar: Lotus, Terugroepactie Speculoospasta Crunchy, Antwoordnummer 19, 5660 VB, Geldrop onder vermelding van naam, adresgegevens en IBAN-rekeningnummer.

Lotus Bakeries heeft besloten tot het terughalen van de partij Lotus Speculoospasta Crunchy nadat zij door de coproducent, aan wie het afvullen van het product is uitbesteed, geïnformeerd werd dat hun metaaldetectie gedurende een bepaalde periode niet voldoende nauwkeurig was afgesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Lotus consumentenservice op telefoonnummer 0800-0221114. Wij zijn bereikbaar op werkdagen en zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur.

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak.

 

Amsterdam Coffee Festival

01-03-2017

Op 10, 11 en 12 maart is het zover; hét festival voor echte koffieliefhebbers zal plaatsvinden in de Westergasfabriek, namelijk het Amsterdam Coffee Festival. Lotus Speculoos is de perfecte match met koffie en daarom zijn we ook zeker van de partij! Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat de combinatie van koffie met Lotus Speculoos elkaars smaak profiel versterken. De magie van koffie met Lotus Speculoos is dat ze elkaar niet proberen te overstemmen, ze vullen elkaar juist aan. Hierdoor blijft hun individuele karakter behouden en krijg je een uniek aroma en de ideale smaakcombinatie. Op het festival zullen we dat demonstreren met een aantal heerlijke koffie’s, waaronder een Latte Speculocchiato en een Speculoos IJskoffie. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand op het festival. Voor meer informatie: www.amsterdamcoffeefestival.com

€10,00 korting bij Cook&Co

28-02-2017

Vanaf 1 maart heeft Lotus een zeer aantrekkelijke actie lopen op de verpakking! U krijgt namelijk bij aankoop van een verpakking Lotus Speculoos-Koffieleutjes €10,00 korting bij Cook&Co, dé online kookwinkel, bij een minimale besteding van €50,00. Alle Speculoos-Koffieleutjes zijn in maart en april voorzien van een actiesticker. Met de unieke actiecode achter op deze sticker krijgt u direct €10,00 korting bij het afrekenen in de webshop van Cook&Co. Haal snel een actieverpakking Lotus Speculoos-Koffieleutjes, ga naar de webshop; www.cookandco.nl en maak gebruik van deze unieke actie! De actie is geldig tot en met 30 juni 2017.

nieuwitem-01allerhande kerstfestival

30-11-2016

De unieke Lotus smaak is natuurlijk heerlijk in combinatie met koffie, maar het is ook goed te gebruiken in verschillende gerechten, zoals verschillende desserts!

Kom langs op het Allerhande Kerstfestival, dat gehouden wordt op 9, 10 en 11 december in het Spoorwegmuseum in Utrecht, en ervaar het zelf!

nieuwsitem-02Mona speculoostaart

25-11-2016

Met de aankomende feestdagen in het vooruitzicht worden de bakspullen voorzichtig uit de kast gehaald. Want wie wil er nou niet een lekkere taart met Sinterklaas of Kerst? En de lekkerste taarten bak je natuurlijk samen, met Mona bijvoorbeeld! Mona kwam eerder deze maand met een heerlijke Speculoostaart met banaan. Ja dat lees je goed, een Speculoostaart en hij is ook nog eens makkelijk te maken! Wil je hem zelf een keertje uitproberen? Hier vind je het recept.