APPELTAART MET LOTUS BISCOFF
Oma's recept, maar dan nét een beetje anders.
- 2 rollen bladerdeeg
- 1 ei, losgeklopt
- 3 rode appels
- 6 Lotus Biscoff koekjes
- 4 el Lotus Biscoff Spread
- 3 el amandelvlokken
- 2 el suiker
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een taartvorm (⌀ 24 cm) in met boter en bloem (of gebruik het bakpapier dat bij het kant-en-klare deeg wordt geleverd). Druk 1 rol bladerdeeg in de vorm. Duw met je vingers het deeg op zijn plaats. Zet in de koelkast tot het nodig is.
-
2
Was de appels en snij ze in kleine blokjes en doe ze over in een kom.
-
3
Verwarm de Lotus Biscoff spread in de magnetron tot het vloeibaar is. Voeg dit toe aan de kom met appels. Verkruimel de Lotus Biscoff koekjes en voeg ook toe. Meng alles zodat elk appelstukje een Lotus Biscoff coating heeft. Verdeel ze dan gelijkmatig over de taartvorm en voeg de amandelvlokken toe.
-
4
Snijd het tweede bladerdeeg in reepjes en gebruik deze om de appels in een rasterpatroon te bedekken (zie afbeelding).
-
5
Bestrijk de bovenkant met het losgeklopte ei en strooi de suiker erover. Zet in de oven voor 30-35 minuten tot het gebakken is.
-
6
Tip: serveer met wat ijs en smelt nog wat Lotus Biscoff spread in de magnetron.
APPELTAART MET LOTUS BISCOFF
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een taartvorm (⌀ 24 cm) in met boter en bloem (of gebruik het bakpapier dat bij het kant-en-klare deeg wordt geleverd). Druk 1 rol bladerdeeg in de vorm. Duw met je vingers het deeg op zijn plaats. Zet in de koelkast tot het nodig is.
APPELTAART MET LOTUS BISCOFF
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een taartvorm (⌀ 24 cm) in met boter en bloem (of gebruik het bakpapier dat bij het kant-en-klare deeg wordt geleverd). Druk 1 rol bladerdeeg in de vorm. Duw met je vingers het deeg op zijn plaats. Zet in de koelkast tot het nodig is.
APPELTAART MET LOTUS BISCOFF
Was de appels en snij ze in kleine blokjes en doe ze over in een kom.
APPELTAART MET LOTUS BISCOFF
Was de appels en snij ze in kleine blokjes en doe ze over in een kom.
APPELTAART MET LOTUS BISCOFF
Verwarm de Lotus Biscoff spread in de magnetron tot het vloeibaar is. Voeg dit toe aan de kom met appels. Verkruimel de Lotus Biscoff koekjes en voeg ook toe. Meng alles zodat elk appelstukje een Lotus Biscoff coating heeft. Verdeel ze dan gelijkmatig over de taartvorm en voeg de amandelvlokken toe.
APPELTAART MET LOTUS BISCOFF
Verwarm de Lotus Biscoff spread in de magnetron tot het vloeibaar is. Voeg dit toe aan de kom met appels. Verkruimel de Lotus Biscoff koekjes en voeg ook toe. Meng alles zodat elk appelstukje een Lotus Biscoff coating heeft. Verdeel ze dan gelijkmatig over de taartvorm en voeg de amandelvlokken toe.
APPELTAART MET LOTUS BISCOFF
Snijd het tweede bladerdeeg in reepjes en gebruik deze om de appels in een rasterpatroon te bedekken (zie afbeelding).
APPELTAART MET LOTUS BISCOFF
Snijd het tweede bladerdeeg in reepjes en gebruik deze om de appels in een rasterpatroon te bedekken (zie afbeelding).
APPELTAART MET LOTUS BISCOFF
Bestrijk de bovenkant met het losgeklopte ei en strooi de suiker erover. Zet in de oven voor 30-35 minuten tot het gebakken is.
APPELTAART MET LOTUS BISCOFF
Bestrijk de bovenkant met het losgeklopte ei en strooi de suiker erover. Zet in de oven voor 30-35 minuten tot het gebakken is.
APPELTAART MET LOTUS BISCOFF
Tip: serveer met wat ijs en smelt nog wat Lotus Biscoff spread in de magnetron.
APPELTAART MET LOTUS BISCOFF
Tip: serveer met wat ijs en smelt nog wat Lotus Biscoff spread in de magnetron.