BISCOFF® AMERICAN PANCAKES

2 minuten, bereiden in 5 stappen

Geniet van de klassieke American Pancakes met een Biscoff® touch!

  • 240 g bloem
  • 10 g bakpoeder
  • 5 g baking soda
  • 2 g zout
  • 50 g fijne suiker
  • 350 ml volle melk
  • 1,5 el citroensap
  • 2 eieren
  • 60 g gesmolten boter + extra voor te bakken
  • 100 g Biscoff® speculoospasta
  • Rood fruit
  • 1

    Zeef de bloem, bakpoeder, baking soda, zout en suiker samen in een mengkom.

  • 2

    Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.

  • 3

    Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.

  • 4

    Bak aan allebei de kanten tot ze mooi bruin van kleur zijn.

  • 5

    Verwarm de Biscoff® speculoospasta kort in de magnetron en schenk deze vervolgens over de pancakes. Decoreer met rood fruit.

Stap
01
05

BISCOFF® AMERICAN PANCAKES

Zeef de bloem, bakpoeder, baking soda, zout en suiker samen in een mengkom.

Stap
02
05

BISCOFF® AMERICAN PANCAKES

Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.

Stap
03
05

BISCOFF® AMERICAN PANCAKES

Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.

Stap
04
05

BISCOFF® AMERICAN PANCAKES

Bak aan allebei de kanten tot ze mooi bruin van kleur zijn.

Stap
05
05

BISCOFF® AMERICAN PANCAKES

Verwarm de Biscoff® speculoospasta kort in de magnetron en schenk deze vervolgens over de pancakes. Decoreer met rood fruit.

Vorige
Volgende