BISCOFF® WENTELTEEFJES

15 minuten, bereiden in 6 stappen

Geen betere manier om de dag te beginnen dan met wentelteefjes boordevol Biscoff smaak.

  • 4 sneden brood
  • 2 grote eieren
  • 125 ml volle melk
  • 2 el suiker
  • 1/2 tl vanille-extract
  • 1 el boter (voor in de pan)
  • 90 g Biscoff® speculoospasta + extra voor de topping
  • 20 frambozen
  • 32 g Biscoff speculooskoekjes (4 stuks)
  • 1

    Meng de melk, de eieren, het vanille-extract en de suiker in een kom.

  • 2

    Smelt 1 eetlepel boter in een grote pan op een middelhoog vuur.

  • 3

    Dompel de sneden brood een voor een onder in het ei-melkmengsel.

  • 4

    Bak de sneden in een pan. Draai om tot beide kanten goudbruin zijn.

  • 5

    Leg één wentelteefje op een serveerbord en smeer er een dikke laag Biscoff speculoospasta erop. Dek deze af met een tweede wentelteefje en smeer hierover weer Biscoff speculoospasta. Herhaal dit voor de tweede portie.

  • 6

    Garneer met Biscoff speculooskoekjes en frambozen. En smullen maar!

Stap
01
06

BISCOFF® WENTELTEEFJES

Meng de melk, de eieren, het vanille-extract en de suiker in een kom.

Stap
02
06

BISCOFF® WENTELTEEFJES

Smelt 1 eetlepel boter in een grote pan op een middelhoog vuur.

Stap
03
06

BISCOFF® WENTELTEEFJES

Dompel de sneden brood een voor een onder in het ei-melkmengsel.

Stap
04
06

BISCOFF® WENTELTEEFJES

Bak de sneden in een pan. Draai om tot beide kanten goudbruin zijn.

Stap
05
06

BISCOFF® WENTELTEEFJES

Leg één wentelteefje op een serveerbord en smeer er een dikke laag Biscoff speculoospasta erop. Dek deze af met een tweede wentelteefje en smeer hierover weer Biscoff speculoospasta. Herhaal dit voor de tweede portie.

Stap
06
06

BISCOFF® WENTELTEEFJES

Garneer met Biscoff speculooskoekjes en frambozen. En smullen maar!

Vorige
Volgende