header-havermoutkoekjes-met-speculoos

Havermoutkoekjes met Speculoos

  • 30 min.
  • 10 personen

Ingrediënten

  • 150 g boter
  • 1 el honing
  • 1 ei
  • 1/4 zakje bakpoeder
  • 150 g suiker
  • 75 g rozijnen
  • 75 g volkorenbloem
  • 150 g havervlokken
  • 100 g Lotus Speculoos koekjes

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Beleg een bakplaat met bakpapier.
  2. Maal de Lotus Speculoos Koekjes fijn. Bak de koekjes 8 à 10 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.
  3. Meng alle ingrediënten door elkaar tot een homogeen deeg. Rol balletjes van het deeg en leg deze op de bakplaat. Zorg voor voldoende afstand, zodat de koekjes bij het bakken niet aan elkaar kleven.
  4. Bak de koekjes 8 à 10 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.