header-pannacotta-met-vanille-en-speculooscrumble

Pannacotta met vanille en Speculoos

  • 25 min. voorbereiden, 3 uur opstijven
  • 6 personen

Ingrediënten

  • 1 vanillestokjes
  • 6 dl slagroom
  • 60 g suiker
  • 4 Lotus Koffieleutjes
  • 2 gelatineblaadjes, in koud water geweekt en uitgeknepen
  • 50 g fijngemalen Lotus Speculoos koekjes
  • Lotus Speculoospasta, naar smaak

Bereiding

  1. Snij het vanillestokje in tweeën en doe in een pannetje met de slagroom, suiker en Lotus Speculoos koekjes. Breng aan de kook en voeg de gelatineblaadjes toe.
  2. Verwijder het vanillestokje en giet de room in 4 schaaltjes of glazen. Laat drie uur opstijven in de koelkast.
  3. Haal de pannacotta’s voorzichtig uit het schaaltje en plaats op de borden of serveer in de glazen. Werk af met de fijngemalen Lotus Speculoos koekjes en een lepel Speculoospasta.