gerecht-speculooscupcakes

Speculooscupcakes

  • 60 min.
  • 6 personen

Ingrediënten

  • 250 g boter
  • 250 g suiker
  • 250 g bloem
  • 4 eieren
  • 2 el melk
  • 100 g Lotus Speculoos koekjes

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Laat de boter en eieren op kamertemperatuur komen.
  3. Meng de boter met de suiker tot een egaal mengsel.
  4. Klop vervolgens één voor één de eieren door het beslag.
  5. Zeef de bloem boven het beslag en klop dit samen met de melk goed op.
  6. Verkruimel de Speculoos in de keukenmachine en meng dit door het beslag. Hoe meer Speculoos koekjes, hoe knapperiger de cupcakes zullen zijn.
  7. Vul met behulp van een spuitzak of twee eetlepels papieren cupcakevormpjes voor driekwart met beslag. Bak de cupcakes ongeveer 20 minuten.