Valentijnsdag truffels met Biscoff

60 minuten, bereiden in 7 stappen

Verras je geliefde op Valentijnsdag met deze goddelijke Biscoff-truffels, waarbij romige Biscoff en witte chocolade samenkomen voor pure verwennerij

  • 32 (220 g) Biscoff speculooskoekjes
  • 40 g roomkaas, kamer temperatuur
  • 20 g Biscoff speculooaspasta
  • 2 el melk
  • 250 g witte chocolade (gehakt in stukken van gelijke grootte of chocolade)

Topping:

  • 4-5 bevroeren gedroogde frambzen, verkruimeld
  • Biscoff speculoospasta
  • 1

    Doe de Biscoff speculooskoekjes in een keukenmachine en mix tot ze een fijne zandachtige consistentie hebben.

  • 2

    Voeg de roomkaas en speculoospasta toe en pulseer tot alles gemengd is. Voeg langzaam de melk toe, eetlepel per keer, totdat het deeg samenkomt.

  • 3

    Doe het in een kom en plaats het 30 minuten in de koelkast.

  • 4

    Bekleed een bakplaat met vetvrij papier. Neem het gekoelde deeg en vorm er balletjes van.

  • 5

    Leg ze op de bakplaat en plaats ze nog eens 10 minuten in de koelkast.

  • 6

    Smelt en tempereer witte chocolade au bain marie. Doop de balletjes in de gesmolten chocolade en leg ze terug op de bakplaat.

  • 7

    Versier met gesmolten speculoospasta en strooi er verkruimelde gevriesdroogde frambozen over.

Stap
01
07

Valentijnsdag truffels met Biscoff

Doe de Biscoff speculooskoekjes in een keukenmachine en mix tot ze een fijne zandachtige consistentie hebben.

Stap
02
07

Valentijnsdag truffels met Biscoff

Voeg de roomkaas en speculoospasta toe en pulseer tot alles gemengd is. Voeg langzaam de melk toe, eetlepel per keer, totdat het deeg samenkomt.

Stap
03
07

Valentijnsdag truffels met Biscoff

Doe het in een kom en plaats het 30 minuten in de koelkast.

Stap
04
07

Valentijnsdag truffels met Biscoff

Bekleed een bakplaat met vetvrij papier. Neem het gekoelde deeg en vorm er balletjes van.

Stap
05
07

Valentijnsdag truffels met Biscoff

Leg ze op de bakplaat en plaats ze nog eens 10 minuten in de koelkast.

Stap
06
07

Valentijnsdag truffels met Biscoff

Smelt en tempereer witte chocolade au bain marie. Doop de balletjes in de gesmolten chocolade en leg ze terug op de bakplaat.

Stap
07
07

Valentijnsdag truffels met Biscoff

Versier met gesmolten speculoospasta en strooi er verkruimelde gevriesdroogde frambozen over.

Vorige
Volgende