Valentijnsdag truffels met Biscoff

Verras uw klanten op Valentijnsdag met deze goddelijke Biscoff-truffels, waarbij romige Biscoff en witte chocolade samenkomen voor pure verwennerij

Ingrediënten

15 truffels
  • 32 (220 g) Biscoff speculooskoekjes
  • 40 g roomkaas, kamer temperatuur
  • 20 g Biscoff speculooaspasta
  • 2 el melk
  • 250 g witte chocolade (gehakt in stukken van gelijke grootte of chocolade)

Topping:

  • 4-5 bevroeren gedroogde frambzen, verkruimeld
  • Biscoff speculoospasta

Klaar in 7 stappen

  • 1

    Doe de Biscoff speculooskoekjes in een keukenmachine en mix tot ze een fijne zandachtige consistentie hebben.

  • 2

    Voeg de roomkaas en speculoospasta toe en pulseer tot alles gemengd is. Voeg langzaam de melk toe, eetlepel per keer, totdat het deeg samenkomt.

  • 3

    Doe het in een kom en plaats het 30 minuten in de koelkast.

  • 4

    Bekleed een bakplaat met vetvrij papier. Neem het gekoelde deeg en vorm er balletjes van.

  • 5

    Leg ze op de bakplaat en plaats ze nog eens 10 minuten in de koelkast.

  • 6

    Smelt en tempereer witte chocolade au bain marie. Doop de balletjes in de gesmolten chocolade en leg ze terug op de bakplaat.

  • 7

    Versier met gesmolten speculoospasta en strooi er verkruimelde gevriesdroogde frambozen over.

Ontdek hier meer recepten

Hartvormige Valentijnscake met Biscoff

Deze heerlijke hartvormige taart boordevol liefde en speculoos wordt hét pronkstuk voor Valentijnsdag!

Biscoff Mousse

We kennen allemaal de klassieke chocolademousse, maar hier is een Biscoff versie: smeuïg en overheerlijk!

Profiteroles met Biscoff

Maak indruk op uw gasten met dit verfijnde dessert: een feestelijk middelpunt boordevol speculoos