Zandkoekjes met Biscoff

Door deze klassieke boterachtige koekjes te omhullen met Biscoff speculoospasta, worden ze de perfecte traktatie voor elk jaareindefeest.

Ingrediënten

Voor 20 koekjes
  • 180 g boter (kamertemperatuur)
  • 120 g suiker
  • 220 g bloem
  • 1 tl zout
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 ei
  • 1 el Biscoff speculoospasta

Topping:

  • 4 el Biscoff speculoospasta 

Klaar in 6 stappen

  • 1

    Verwarm de oven voor op 150°C. Gebruik een mixer met deeghaken. Voeg de boter toe aan de mengkom en meng. Voeg de suiker toe tot het een romige textuur krijgt.

  • 2

    Meng de bloem, het bakpoeder en het zout in een kom.

  • 3

    Voeg het ei en de speculoospasta toe aan het botermengsel en blijf mixen tot het ei is geïntegreerd. Voeg het bloemmengsel in gedeelten toe en meng tot het een glad deeg wordt.

  • 4

    Doe het deeg in een spuitzak met een grote stervormige spuitmond erop. Spuit cirkels op een bakplaat bedekt met bakpapier.

  • 5

    Zet 15-20 minuten in de oven tot de koekjes een beetje bruin beginnen te worden. Haal ze eruit en laat ze afkoelen op een koelrek.

  • 6

    Verwarm de Biscoff spculoospasta in de magnetron tot hij vloeibaar is, doop de koekjes in de spread. Laat het in de koelkast staan ​​totdat de Biscoff-coating is uitgehard. Genieten!

ONTDEK HIER MEER RECEPTEN

kersttaart met Biscoff

Pronk met dit eenvoudige, maar oogverblindende dessert tijdens de feestadagen. Eindelijk een boom die gegeten kan worden!

Witte chocolade truffels met Biscoff

Heerlijke witte chocolade truffels met een biscoff touch: de ultieme verwenning voor elk feestelijk evenement.