NieuwsActies_HeaderLotus

Nieuws en Acties

nieuw: lotus speculoos rolls 

17-09-2018

De nieuwste innovatie van Lotus Speculoos: de Lotus Speculoos Rolls zijn krokante Speculoosbolletjes omhuld met heerlijke chocolade. Was al verkrijgbaar in de variant melkchocolade en nu ook in de varianten witte chocolade en witte chocolade met koffiesmaak. Uiteraard met de heerlijke vertrouwde smaak van Lotus Speculoos. Perfect voor bij de koffie of tussendoor om gezellig uit de delen. Genieten!

 

lotus speculoos krijgt nieuwe verpakking!  

14-09-2018

De Lotus Speculoos koekjes hebben een nieuw jasje gekregen! Vanaf nu is Lotus Speculoos te herkennen aan de geheel rode verpakking met een witte strook aan de zijkant. Er is gekozen voor een strak ontwerp met een moderne uitstraling. De smaak van het Speculoos koekje is hetzelfde gebleven, dus U kunt nog steeds genieten van de heerlijke vertrouwde smaak van Lotus Speculoos!

Lotus Kids krijgt nieuwe verpakking!

18-01-2018

Er is de laatste jaren veel kritiek op de voedingsindustrie over het plaatsen van licensed characters op kinderproducten (zoals Winnie de Pooh op onze vanillewafels). Daarom gaat Lotus Bakeries pro-actief een aantal veranderingen aanbrengen op de verpakkingen van ons Kids-assortiment. We zullen de licensed characters van onze verpakkingen af halen en hiervoor in de plaats komt het Lotus Aapje. Het blijft dus de vertrouwde koek in een nieuwe verpakking. De verpakkingswijziging heeft betrekking op de volgende producten: Bumba Madeleine cakereepjes en Winnie de Pooh vanillewafels. Vanaf begin 2018 zal het Lotus Aapje in het schap te vinden zijn.

Geen fipronil in Nederlands Lotus assortiment

25-08-2017

Afgelopen dagen zijn er wat meldingen geweest over Lotus producten die uit de schappen zijn gehaald i.v.m. de huidige aandacht rondom fipronil. Wij willen ten eerste benadrukken dat het niet gaat om het Nederlandse assortiment. Het betreft namelijk een beperkt aantal van de gebaksspecialiteiten Amico, Madeleine, Zebra & Mini-Frangipane, die enkel in België worden verkocht. Na analyses lag de hoeveelheid fipronil in deze producten net boven de Europese conformiteitsdrempel voor afgewerkte producten. Maar ver beneden de veiligheidsdrempel voor voedselveiligheid. We willen dan ook benadrukken dat deze producten geen enkel gevaar vormt voor de ‘volksgezondheid’. De producten die nu nog worden aangeboden in de winkel zijn allemaal conform de geldende wetgeving. We bieden onze excuses aan voor het ongemak en hopen u hiermee de juiste informatie te verschaffen.

Wat een rij voor de Lotus Speculoos Stand!

05-07-2017

Lotus stond op Share a Perfect Day en wat stond er een rij! Dat het weer niet helemaal perfect was mocht de pret niet drukken. Elke dag was het lekker druk en hebben we iedereen kunnen laten genieten van onze Lotus Speculoos koffies! We hopen dat jullie er net zo van genoten hebben als wij en we zien jullie graag bij een volgend evenement terug! Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor de laatste updates van Lotus Speculoos.

Share A Perfect Day!

19-06-2017

Lotus staat dit jaar ook op Share A Perfect Day! Wat is jouw Perfect Day? Naar een concert gaan? Leuke workshops volgen? Shoppen tot je erbij neer valt? Of lekker op een terras koffie drinken? Dat kan allemaal bij Share A Pefect Day! van 30 juni t/m 2 juli op dit super leuke evenement speciaal voor jou en je vriendinnen. Kom ons opzoeken en geniet van onze super lekkere Lotus Speculoos koffies en ons Lotus Speculoos ijs! We zien je daar!

Taste of Amsterdam!

22-05-2017

Dit jaar staan wij met Lotus op hét restaurantfestival van het jaar; de Taste of Amsterdam! Elk jaar weer verschijnen de lekkerste en nieuwste smaken op dit culinaire festival en de Lotus Speculoos Koffiekar kon daarom dit jaar ook niet ontbreken. Met de unieke Speculoos smaak van Lotus maken wij de heerlijkste speculooskoffies, om je vingers bij af te likken. Kom het proeven op de Taste of Amsterdam en wordt ook een Speculover! ❤

Speculoosijs nu verkrijgbaar bij Jumbo!

10-04-2017

Met al een paar heerlijke dagen achter ons, hebben wij bij Lotus al helemaal de zomer in onze bol. Om het echte zomer gevoel een extra boost te geven, hebben wij afgelopen week Lotus Speculoosijs geïntroduceerd bij de Jumbo supermarkten! Verkrijgbaar in pot en als ijsstick, zodat je de hele zomer kan genieten van het lekkerste ijs ter wereld (al zeggen we het zelf). Geniet ervan!

Het Amsterdam Coffee Festival zit er weer op!

20-03-2017

Van 10 tot 12 maart stonden wij op het Amsterdam Coffee Festival en het was een groot succes! Door onze vakkunige barista’s werden de bezoekers met de lekkerste koffies verwend. De Lotus Speculocciato en Lotus Speculoos ijskoffie waren een echte hit! Naast het feit dat we ontzettend leuke dagen hebben gehad, hebben we ook heel veel positieve feedback gekregen op onze Speculoos koffies. Wij hebben in elk geval de smaak te pakken en zijn druk bezig met nieuwe uitdagingen. Ben je zelf benieuwd naar deze koffies of kan je er geen genoeg van krijgen? Bekijk de recepten dan hier.

Lotus roept Speculoospasta Crunchy terug!

02-03-2017

Uit voorzorg roept Lotus Bakeries een partij van ruim 90.000 potten Lotus Speculoospasta Crunchy terug, omdat de pasta mogelijk metaaldeeltjes bevat. Om elk risico uit te sluiten, raden wij dringend aan de betreffende Speculoospasta Crunchy niet te consumeren. Het gaat om de Lotus Speculoospasta Crunchy potten van 400 gram en 700 gram met de volgende houdbaarheidsdata: 05, 18, 24, 28 februari 2018, 8 en 16 maart 2018. U kunt de gele deksel in een ongefrankeerde envelop opsturen naar: Lotus, Terugroepactie Speculoospasta Crunchy, Antwoordnummer 19, 5660 VB, Geldrop onder vermelding van naam, adresgegevens en IBAN-rekeningnummer.

Amsterdam Coffee Festival

01-03-2017

Op 10, 11 en 12 maart is het zover; hét festival voor echte koffieliefhebbers zal plaatsvinden in de Westergasfabriek, namelijk het Amsterdam Coffee Festival. Lotus Speculoos is de perfecte match met koffie en daarom zijn we ook zeker van de partij! Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat de combinatie van koffie met Lotus Speculoos elkaars smaak profiel versterken. De magie van koffie met Lotus Speculoos is dat ze elkaar niet proberen te overstemmen, ze vullen elkaar juist aan. Hierdoor blijft hun individuele karakter behouden en krijg je een uniek aroma en de ideale smaakcombinatie. Op het festival zullen we dat demonstreren met een aantal heerlijke koffie’s, waaronder een Latte Speculocchiato en een Speculoos IJskoffie. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand op het festival. Voor meer informatie: www.amsterdamcoffeefestival.com

€10,00 korting bij Cook&Co

28-02-2017

Vanaf 1 maart heeft Lotus een zeer aantrekkelijke actie lopen op de verpakking! U krijgt namelijk bij aankoop van een verpakking Lotus Speculoos-Koffieleutjes €10,00 korting bij Cook&Co, dé online kookwinkel, bij een minimale besteding van €50,00. Alle Speculoos-Koffieleutjes zijn in maart en april voorzien van een actiesticker. Met de unieke actiecode achter op deze sticker krijgt u direct €10,00 korting bij het afrekenen in de webshop van Cook&Co. Haal snel een actieverpakking Lotus Speculoos-Koffieleutjes, ga naar de webshop; www.cookandco.nl en maak gebruik van deze unieke actie! De actie is geldig tot en met 30 juni 2017.

nieuwitem-01allerhande kerstfestival

30-11-2016

De unieke Lotus smaak is natuurlijk heerlijk in combinatie met koffie, maar het is ook goed te gebruiken in verschillende gerechten, zoals verschillende desserts!

Kom langs op het Allerhande Kerstfestival, dat gehouden wordt op 9, 10 en 11 december in het Spoorwegmuseum in Utrecht, en ervaar het zelf!

nieuwsitem-02Mona speculoostaart

25-11-2016

Met de aankomende feestdagen in het vooruitzicht worden de bakspullen voorzichtig uit de kast gehaald. Want wie wil er nou niet een lekkere taart met Sinterklaas of Kerst? En de lekkerste taarten bak je natuurlijk samen, met Mona bijvoorbeeld! Mona kwam eerder deze maand met een heerlijke Speculoostaart met banaan. Ja dat lees je goed, een Speculoostaart en hij is ook nog eens makkelijk te maken! Wil je hem zelf een keertje uitproberen? Hier vind je het recept.