De unieke smaak, knapperige bite en typische vorm: alles aan het Biscoff® speculooskoekje is iconisch. De kenmerkende rode verpakking wordt herkend door mensen over de hele wereld. Biscoff® is dan wel klein begonnen, maar tegenwoordig worden wereldwijd meer dan 7 miljard koekjes per jaar geconsumeerd. Dus stel je voor wat dit koekje voor jou kan betekenen!
Wat dit koekje zo bijzonder maakt, is zijn unieke smaak en knapperige bite. Het typische gekaramelliseerde aroma, in combinatie met de knapperigheid, is een genot bij elke hap. Toch bevat het Biscoff® speculooskoekje niets anders dan zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. Het échte geheim zit in het unieke bakproces.
Naast het klassieke speculooskoekje kan je ook van de Biscoff® smaak genieten in een smeuïge speculoospasta. Na het bakken verkruimelen we onze Biscoff® speculooskoekjes zorgvuldig tot een heerlijke smeerpasta, waarbij al de unieke en rijke gekaramelliseerde aroma's van de koekjes behouden blijven. Het is de smaak van Biscoff® speculoos die een verrassende toevoeging geeft aan het lievelingsgebak, favoriete drankjes en heerlijke desserts voor je gasten.
Het is alom bekend dat Biscoff® speculooskoekjes perfect samengaan met een kopje koffie of thee. Maar wist je dat ze het ook verbazingwekkend goed doen als ingrediënt van je recepten? Op zich of als crumble, speculoospasta of topping, ze geven een onverwachte twist aan de heerlijkste desserts. Over de hele wereld inspireren ze creatieve chefs om de meest innovatieve zoete gerechten en gebakjes op tafel te toveren. Maak van Biscoff® een ingrediënt van je succes!
Ons geheim: natuurlijke ingrediënten en vakmanschap
Sinds Jan Boone Sr. het eerste koekje in 1932 creëerde, is het recept nooit veranderd. De ingrediënten worden nog net zo zorgvuldig geselecteerd als toen, zonder toevoeging van kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Het koekje is zelfs vegan, wat past bij de huidige foodtrends. Maar de echte magie zit in het bakken en het tot in de puntjes geperfectioneerde karamelliseringsproces. Het resultaat van bijna 100 jaar vakmanschap.