Biscoff wentelteefjes

Geen betere manier om de dag te beginnen dan met wentelteefjes boordevol Lotus Biscoff smaak

Ingrediënten

2 porties
  • 4 sneden brood
  • 2 grote eieren
  • 125 ml volle melk
  • 2 el suiker
  • 1/2 tl vanille-extract
  • 1 el boter (voor in de pan)
  • 90 g Biscoff speculoospasta + extra voor de topping 
  • 50 frambozen

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Meng de melk, de eieren, het vanille-extract en de suiker in een kom.

  • 2

    Smelt 1 eetlepel boter in een grote pan op een middelhoog vuur. 

  • 3

    Dompel de sneden brood een voor een onder in het ei-melkmengsel.

  • 4

    Bak de sneden in een pan. Draai om tot beide kanten goudbruin zijn. 

  • 5

    Leg enkele wentelteefjes op een serveerbord, smeer er een dikke laag Biscoff speculoospasta tussen en werk af wat extra speculoospasta en frambozen.

Ontdek hier meer recepten

Biscoff cheesecake

Iedereen houdt van cheesecake. Met een vleugje Biscoff is het resultaat nóg verrassender!

Muffin met Biscoff en witte chocolade

Biscoff en witte chocolade: met de combinatie van deze twee heerlijke smaken scoor je gegarandeerd! Een luchtige muffin boordevol stukjes witte chocolade en smeuïge Biscoff speculoospasta

Biscoff wafel

Geen betere manier om heerlijke wafels af te werken dan met de hemelse smaak en smeuïgheid van onze Biscoff speculoospasta.