Biscoff affogato

Til dit Italiaanse dessert op basis van koffie naar een hoger niveau door een toefje Biscoff toe te voegen aan de combinatie van vanille-ijs en een shot hete espresso.

Ingrediënten

1 portie
  • 1 el Biscoff speculoospasta
  • Vanille ijs (naar smaak)
  • 1 el Biscoff topping
  • 1 shot espresso (30 m)
  • 1 Biscoff koekje

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Maak een shot espresso en zet opzij.

  • 2

    Doe 1 el Biscoff speculoospasta in een glas.

  • 3

    Voeg het vanille-ijs toe.

  • 4

    Schenk er het shot espresso over.

  • 5

    Werk af met een scheutje Biscoff topping, wat Biscoff crumbs en een Biscoff koekje. 

Ontdek hier meer recepten

Biscoff Panna Cotta
Een heerlijke panna cotta met een Biscoff twist. Een klassiek laagje vanille met daarboven een heerlijk laagje Biscoff. 
Biscoff Iced Latte
Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff en koffie combineert
Biscoff laagjestaart

De schoonheid van deze taart zal onmiddellijk de aandacht trekken van je klanten. En de heerlijke Biscoff smaak zal ze doen terugkomen voor meer!