Biscoff Iced Latte

Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff en koffie combineert

Ingrediënten

1 portie
  • 65 g Biscoff speculoospasta
  • 60 ml espresso
  • IJsblokjes
  • 240 ml melk

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Doe de Biscoff speculoospasta en de melk in een steelpan en verwarm op een middelhoog vuur. Roer tot de pasta opgelost is.

  • 2

    Maak een verse espresso.  

  • 3

    Doe ijs in een glas en schenk er de espresso over.

  • 4

    Voeg tot slot de Biscoff melk toe.

  • 5

    Een rietje erin, Biscoff koekje erbij en genieten maar!

Ontdek hier meer recepten

Muffin met Biscoff en witte chocolade

Biscoff en witte chocolade: met de combinatie van deze twee heerlijke smaken scoor je gegarandeerd! Een luchtige muffin boordevol stukjes witte chocolade en smeuïge Biscoff speculoospasta

Biscoff cheesecake

Iedereen houdt van cheesecake. Met een vleugje Biscoff is het resultaat nóg verrassender!