Ingrediënten
- 10 kant-en-klare donuts
- 500 Biscoff speculoospasta
- 25g Biscoff crumbs
- 100g witte chocolade
Klaar in 5 stappen
-
1
Doe de Biscoff speculoospasta in een magnetronbestendige kom en verwarm zo'n 10-20 seconden. Laat de pasta niet te vloeibaar worden.
-
2
Smelt de witte chocolade au bain-marie en doe in een kleine spuitzak.
-
3
Als de speculoospasta de juiste consistentie heeft, dip je er de donuts in.
-
4
Dip ze daarna in Biscoff crumbs of versier ze met gesmolten witte chocolade.
-
5
Zet de donuts op een rooster om de speculoospasta te laten opstijven.
Ontdek hier meer recepten
Heerlijke koekjes boordevol Biscoff
Een Biscoff koekje smaakt altijd, maar wat dacht je van zelf gebakken koekjes boordevol Biscoff speculoospasta en met een Biscoff koekje erbovenop?
Gevulde Biscoff donuts
Geef je donuts een Biscoff touch: glaceer, vul en versier ze met biscoff om je klanten op een originele manier te verwennen
Warme Biscoff melk
Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff: een ideale opwarmer op een koude winterdag!