Lotus Biscoff Petit Four
Laat je verrassen door de combinatie van het frisse mango en de klassieke smaak van Lotus Biscoff – The Original Speculoos koekjes in deze petit fours. Ideaal om je high tea mee af te maken!
- 111 g Lotus Biscoff – The Original Speculoos crumble
- 38 g gesmolten boter
- Snufje zeezout
- 208 g slagroom
- 18 g eiwit
- 14 g suiker
- 1 g gelatine
- 108 g mango puree
- 10 g Lotus Biscoff – The Original Speculoos topping
- 1 g limoenrasp
-
1
Mix de boter en Lotus Biscoff – The Original Speculoos crumble fijn in een blender. Voeg een snufje zout toe. Leg dit deeg op een bakplaat en rol strak uit. Laat uitharden en steek de koekbodem op de gewenste grootte uit.
-
2
Klop de slagroom stijf en zet in de koelkast. Klop het eiwit samen met de suiker tot een scheerschuim consistentie. Los het blaadje gelatine op in een klein deel van de mango puree.
-
3
Meng het eiwit met de mango puree en voeg hier vervolgens de slagroom aan toe. Giet het mengsel in een vormpje (dat aansluit op de koekbodem) en vries in.
-
4
Leg de bevroren mango mousse op de koekbodem en garneer hem door de Lotus Biscoff – The Original Speculoos topping strak en snel met een klein spuitmondje over de mango druppel te laten gaan. Rasp er een beetje limoenschil overheen om het af te maken.
Lotus Biscoff Petit Four
Mix de boter en Lotus Biscoff – The Original Speculoos crumble fijn in een blender. Voeg een snufje zout toe. Leg dit deeg op een bakplaat en rol strak uit. Laat uitharden en steek de koekbodem op de gewenste grootte uit.
Lotus Biscoff Petit Four
Mix de boter en Lotus Biscoff – The Original Speculoos crumble fijn in een blender. Voeg een snufje zout toe. Leg dit deeg op een bakplaat en rol strak uit. Laat uitharden en steek de koekbodem op de gewenste grootte uit.
Lotus Biscoff Petit Four
Klop de slagroom stijf en zet in de koelkast. Klop het eiwit samen met de suiker tot een scheerschuim consistentie. Los het blaadje gelatine op in een klein deel van de mango puree.
Lotus Biscoff Petit Four
Klop de slagroom stijf en zet in de koelkast. Klop het eiwit samen met de suiker tot een scheerschuim consistentie. Los het blaadje gelatine op in een klein deel van de mango puree.
Lotus Biscoff Petit Four
Meng het eiwit met de mango puree en voeg hier vervolgens de slagroom aan toe. Giet het mengsel in een vormpje (dat aansluit op de koekbodem) en vries in.
Lotus Biscoff Petit Four
Meng het eiwit met de mango puree en voeg hier vervolgens de slagroom aan toe. Giet het mengsel in een vormpje (dat aansluit op de koekbodem) en vries in.
Lotus Biscoff Petit Four
Leg de bevroren mango mousse op de koekbodem en garneer hem door de Lotus Biscoff – The Original Speculoos topping strak en snel met een klein spuitmondje over de mango druppel te laten gaan. Rasp er een beetje limoenschil overheen om het af te maken.
Lotus Biscoff Petit Four
Leg de bevroren mango mousse op de koekbodem en garneer hem door de Lotus Biscoff – The Original Speculoos topping strak en snel met een klein spuitmondje over de mango druppel te laten gaan. Rasp er een beetje limoenschil overheen om het af te maken.