LOTUS BISCOFF BLONDIE
Heerlijke Lotus Biscoff blondies gemaakt met witte chocoladesnippers, Lotus Biscoff spread en Lotus Biscoff koekjes. Een ware traktatie die smaakt naar meer.
- 500 g Lotus Biscoff spread
- 200 g verkruimelde Lotus Biscoff koekjes
- 375 g ongezouten boter
- 330 g kristalsuiker
- 330 g lichtbruine suiker
- 0,8 tl zout
- 4 eieren
- 500 g bloem
- 8 g bakpoeder
- 150 g witte chocolade (gehakt)
- 12 Biscoff koekjes voor topping (optioneel)
-
1
Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
-
2
Meng de suiker en eieren tot een egaal en luchtig mengsel.
-
3
Smelt de boter en voeg toe aan het mengsel en meng goed.
-
4
Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snufje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel tot alles goed gecombineerd is.
-
5
Voeg nu de verkruimelde Lotus Biscoff koekjes en de gehakte witte chocolade toe. Meng voorzichtig tot een goed geheel.
-
6
Breng het beslag over op de beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel.
-
7
Bak de blondies 35-40 minuten in de oven. Het midden moet nog een lichte 'wiebel' hebben.
-
8
Laat het afkoelen in de vorm. Eenmaal afgekoeld, kun je het nog 1 of 2 uur in de koelkast zetten om volledig af te koelen.
-
9
Haal zowel uit de koelkast als uit de bakvorm en smeer er een dikke laag Lotus Biscoff overheen.
-
10
Versier met verkruimelde Lotus Biscoff koekjes en maak de afzonderlijke serveerstukken af met dat iconische Lotus Biscoff koekje.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Meng de suiker en eieren tot een egaal en luchtig mengsel.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Meng de suiker en eieren tot een egaal en luchtig mengsel.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Smelt de boter en voeg toe aan het mengsel en meng goed.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Smelt de boter en voeg toe aan het mengsel en meng goed.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snufje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel tot alles goed gecombineerd is.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snufje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel tot alles goed gecombineerd is.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Voeg nu de verkruimelde Lotus Biscoff koekjes en de gehakte witte chocolade toe. Meng voorzichtig tot een goed geheel.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Voeg nu de verkruimelde Lotus Biscoff koekjes en de gehakte witte chocolade toe. Meng voorzichtig tot een goed geheel.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Breng het beslag over op de beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Breng het beslag over op de beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Bak de blondies 35-40 minuten in de oven. Het midden moet nog een lichte 'wiebel' hebben.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Bak de blondies 35-40 minuten in de oven. Het midden moet nog een lichte 'wiebel' hebben.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Laat het afkoelen in de vorm. Eenmaal afgekoeld, kun je het nog 1 of 2 uur in de koelkast zetten om volledig af te koelen.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Laat het afkoelen in de vorm. Eenmaal afgekoeld, kun je het nog 1 of 2 uur in de koelkast zetten om volledig af te koelen.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Haal zowel uit de koelkast als uit de bakvorm en smeer er een dikke laag Lotus Biscoff overheen.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Haal zowel uit de koelkast als uit de bakvorm en smeer er een dikke laag Lotus Biscoff overheen.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Versier met verkruimelde Lotus Biscoff koekjes en maak de afzonderlijke serveerstukken af met dat iconische Lotus Biscoff koekje.
LOTUS BISCOFF BLONDIE
Versier met verkruimelde Lotus Biscoff koekjes en maak de afzonderlijke serveerstukken af met dat iconische Lotus Biscoff koekje.