Tiramisu met Lotus Biscoff
Verras je gasten door deze Italiaanse klassieker een Belgische twist te geven. Het feit dat de aroma’s van koffie en Lotus Biscoff - The Original Speculoos elkaar versterken, maakt van deze originele dolce een stijger met stip.
Voor 8 personen
• 3 eieren
• 6 el suiker
• 2 el amaretto
• 500 g mascarpone
• 250 g Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes
• 1 kop sterke koffie
• 2 el cacaopoeder
-
1
Splits de eieren en klop in een kom de eierdooiers en de suiker op tot een schuimig mengsel.
-
2
Parfumeer het mengsel met de amaretto en schep er de mascarpone onder.
-
3
Klop de eiwitten op en spatel voorzichtig door het mascarponebeslag.
-
4
Verdeel de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes over glazen en giet er een scheut koffie op. Bedek met een laag mascarponecrème. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.
-
5
Werk af met gezeefd cacaopoeder.
Tiramisu met Lotus Biscoff
Splits de eieren en klop in een kom de eierdooiers en de suiker op tot een schuimig mengsel.
Tiramisu met Lotus Biscoff
Splits de eieren en klop in een kom de eierdooiers en de suiker op tot een schuimig mengsel.
Tiramisu met Lotus Biscoff
Parfumeer het mengsel met de amaretto en schep er de mascarpone onder.
Tiramisu met Lotus Biscoff
Parfumeer het mengsel met de amaretto en schep er de mascarpone onder.
Tiramisu met Lotus Biscoff
Klop de eiwitten op en spatel voorzichtig door het mascarponebeslag.
Tiramisu met Lotus Biscoff
Klop de eiwitten op en spatel voorzichtig door het mascarponebeslag.
Tiramisu met Lotus Biscoff
Verdeel de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes over glazen en giet er een scheut koffie op. Bedek met een laag mascarponecrème. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.
Tiramisu met Lotus Biscoff
Verdeel de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes over glazen en giet er een scheut koffie op. Bedek met een laag mascarponecrème. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.
Tiramisu met Lotus Biscoff
Werk af met gezeefd cacaopoeder.
Tiramisu met Lotus Biscoff
Werk af met gezeefd cacaopoeder.