Vanille-ijs met gebakken appeltjes en Lotus Biscoff crumble
Jongleer met warm en koud als een volleerde goochelaar en verras vrienden en familie met een dessert van vuur en ijs. Deze truc lukt met Lotus Biscoff - The Original Speculoos in een handomdraai.
Voor 8 personen
• 4 appels, geen al te zure soort
• 20 Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes
• boter of margarine
• een snuifje gemalen kaneel
• 12 bollen vanille-ijs
-
1
Schil de appels en snijd ze in blokjes. Doe de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes in een zakje en verkruimel ze grof.
-
2
Verhit een pan of wok met een klontje boter of margarine. Bak de appels op een hoog vuur kort aan. Bestrooi de appels op het einde met kaneel.
-
3
Schik het vanille-ijs in 4 kommetjes of schaaltjes. Verdeel er de warme appels over en werk af met de Lotus Biscoff - The Original Speculoos crumble.
Vanille-ijs met gebakken appeltjes en Lotus Biscoff crumble
Schil de appels en snijd ze in blokjes. Doe de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes in een zakje en verkruimel ze grof.
Vanille-ijs met gebakken appeltjes en Lotus Biscoff crumble
Schil de appels en snijd ze in blokjes. Doe de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes in een zakje en verkruimel ze grof.
Vanille-ijs met gebakken appeltjes en Lotus Biscoff crumble
Verhit een pan of wok met een klontje boter of margarine. Bak de appels op een hoog vuur kort aan. Bestrooi de appels op het einde met kaneel.
Vanille-ijs met gebakken appeltjes en Lotus Biscoff crumble
Verhit een pan of wok met een klontje boter of margarine. Bak de appels op een hoog vuur kort aan. Bestrooi de appels op het einde met kaneel.
Vanille-ijs met gebakken appeltjes en Lotus Biscoff crumble
Schik het vanille-ijs in 4 kommetjes of schaaltjes. Verdeel er de warme appels over en werk af met de Lotus Biscoff - The Original Speculoos crumble.
Vanille-ijs met gebakken appeltjes en Lotus Biscoff crumble
Schik het vanille-ijs in 4 kommetjes of schaaltjes. Verdeel er de warme appels over en werk af met de Lotus Biscoff - The Original Speculoos crumble.