Vanille-ijs met gebakken appeltjes en Lotus Biscoff crumble

15 minuten, bereiden in 3 stappen

Jongleer met warm en koud als een volleerde goochelaar en verras vrienden en familie met een dessert van vuur en ijs. Deze truc lukt met Lotus Biscoff - The Original Speculoos in een handomdraai. 

Zutaten Vanilleeis mit gebackenem Apfel und Lotus Biscoff Crumble

Voor 8 personen

• 4 appels, geen al te zure soort
• 20 Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes
• boter of margarine
• een snuifje gemalen kaneel
• 12 bollen vanille-ijs

  • 1

    Schil de appels en snijd ze in blokjes. Doe de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes in een zakje en verkruimel ze grof.

  • 2

    Verhit een pan of wok met een klontje boter of margarine. Bak de appels op een hoog vuur kort aan. Bestrooi de appels op het einde met kaneel.

  • 3

    Schik het vanille-ijs in 4 kommetjes of schaaltjes. Verdeel er de warme appels over en werk af met de Lotus Biscoff - The Original Speculoos crumble.

Zutaten Vanilleeis mit gebackenem Apfel und Lotus Biscoff Crumble
Stap
01
03

Vanille-ijs met gebakken appeltjes en Lotus Biscoff crumble

Schil de appels en snijd ze in blokjes. Doe de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes in een zakje en verkruimel ze grof.

Stap
02
03

Vanille-ijs met gebakken appeltjes en Lotus Biscoff crumble

Verhit een pan of wok met een klontje boter of margarine. Bak de appels op een hoog vuur kort aan. Bestrooi de appels op het einde met kaneel.

Stap
03
03

Vanille-ijs met gebakken appeltjes en Lotus Biscoff crumble

Schik het vanille-ijs in 4 kommetjes of schaaltjes. Verdeel er de warme appels over en werk af met de Lotus Biscoff - The Original Speculoos crumble.

Vorige
Volgende