Ingrediënten
- 125 g tapiocaparels (ongekookt)
Bruinesuikersiroop:
- 220 g bruine suiker
- 240 ml water
Zwarte thee:
- 480 ml water
- 6 zwarte thee zakjes
Melkmengsel:
- 3 el slagroom
- 3 el Biscoff topping
- 3 el melk
Klaar in 8 stappen
-
1
Bereid de tapiocaparels zoals aangegeven op de verpakking.
-
2
Verwarm de bruine suiker en het water in een steelpan op een middelhoog vuur. Laat koken tot de suiker opgelost is en je een mooie siroop hebt. Giet de siroop in een grote hittebestendige kom.
-
3
Doe de parels in de kom met de siroop en laat 30-60 minuten staan.
-
4
Maak de zwarte thee: Doe de theezakjes in een middelgrote kookpan met water en breng aan de kook.
-
5
Haal de pan na enkele minuten van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-
6
Meng de Biscoff speculoospasta en de melk tot een egaal mengsel. Je kan de pasta en de melk lichtjes opwarmen om ze gemakkelijker te kunnen mengen.
-
7
Giet de helft van de parels en siroop op de bodem van een glas. Giet er vervolgens de zwarte thee bij en de helft van het melkmengsel. Werk naar wens af met wat Biscoff crumbs.
-
8
Plaats een rietje in het glas en serveer.
Ontdek hier meer recepten
Biscoff Iced Latte
Warme Biscoff melk
Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff: een ideale opwarmer op een koude winterdag!
Muffin met Biscoff en witte chocolade
Biscoff en witte chocolade: met de combinatie van deze twee heerlijke smaken scoor je gegarandeerd! Een luchtige muffin boordevol stukjes witte chocolade en smeuïge Biscoff speculoospasta