Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Verzot op cheesecake? Dan ga je van deze variant vast helemaal uit je dak. Op voorwaarde dat iedereen eraf kan blijven terwijl hij een nachtje in de ijskast staat.
Voor 6-8 personen
• 250 g witte chocolade
• 250 g Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes
• 150 g boter
• ½ dl room
• 250 g mascarpone
-
1
Breek de witte chocolade in stukjes en laat deze langzaam
au bain-marie smelten, niet in de microgolfoven. Laat de
gesmolten chocolade afkoelen tot kamertemperatuur. -
2
Maal de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes fijn in een blender. Smelt de boter en
meng met 200 g gemalen koekjes. -
3
Bekleed een bakvorm met losse bodem met bakpapier; zorg
ervoor dat het bakpapier goed aangespannen is. Vet het
bakpapier grondig in. -
4
Druk het Speculoosmengsel goed aan op de bodem van de
bakvorm. Zet in de koelkast om op te stijven. -
5
Meng de room met de mascarpone. Spatel ook de witte
chocolade door de mascarpone. Schep dit beslag in
de bakvorm en zet in de koelkast. Laat de taart 1 nacht
opstijven. -
6
Ga voor het serveren met een mesje langs de rand van de
taart om het ontvormen te vergemakkelijken. Werk de taart
af met de rest van de gemalen Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Breek de witte chocolade in stukjes en laat deze langzaam
au bain-marie smelten, niet in de microgolfoven. Laat de
gesmolten chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Breek de witte chocolade in stukjes en laat deze langzaam
au bain-marie smelten, niet in de microgolfoven. Laat de
gesmolten chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Maal de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes fijn in een blender. Smelt de boter en
meng met 200 g gemalen koekjes.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Maal de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes fijn in een blender. Smelt de boter en
meng met 200 g gemalen koekjes.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Bekleed een bakvorm met losse bodem met bakpapier; zorg
ervoor dat het bakpapier goed aangespannen is. Vet het
bakpapier grondig in.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Bekleed een bakvorm met losse bodem met bakpapier; zorg
ervoor dat het bakpapier goed aangespannen is. Vet het
bakpapier grondig in.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Druk het Speculoosmengsel goed aan op de bodem van de
bakvorm. Zet in de koelkast om op te stijven.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Druk het Speculoosmengsel goed aan op de bodem van de
bakvorm. Zet in de koelkast om op te stijven.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Meng de room met de mascarpone. Spatel ook de witte
chocolade door de mascarpone. Schep dit beslag in
de bakvorm en zet in de koelkast. Laat de taart 1 nacht
opstijven.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Meng de room met de mascarpone. Spatel ook de witte
chocolade door de mascarpone. Schep dit beslag in
de bakvorm en zet in de koelkast. Laat de taart 1 nacht
opstijven.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Ga voor het serveren met een mesje langs de rand van de
taart om het ontvormen te vergemakkelijken. Werk de taart
af met de rest van de gemalen Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Ga voor het serveren met een mesje langs de rand van de
taart om het ontvormen te vergemakkelijken. Werk de taart
af met de rest van de gemalen Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes.