Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Deze lekkernij brengt je laag na laag in verrukking. Ook al is deze lasagne van chocolade en Lotus Biscoff - The Original Speculoos verrassend makkelijk te bereiden, scoren doe je zeker.
Voor 6 personen
• 200 g pure chocolade
• 3 eieren
• 200 g Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes
• verse frambozen en poedersuiker, voor de afwerking
-
1
Smelt in een kom de chocolade au bain-marie.
-
2
Splits de eieren boven de kom. Meng een voor een de eierdooiers door de gesmolten chocolade. Haal de kom van het vuur.
-
3
Klop de eiwitten stijf en spatel door het mengsel van de chocolade en eieren.
-
4
Bekleed een langwerpige vorm met plasticfolie. Schik een laag Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes in de vorm en bedek met een laag chocolademousse. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.
-
5
Laat enkele uren, maar liefst een nacht, opstijven in de koelkast.
-
6
Stort de terrine vlak voor het serveren uit op een schotel.
-
7
Werk af met frambozen en poedersuiker.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Smelt in een kom de chocolade au bain-marie.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Smelt in een kom de chocolade au bain-marie.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Splits de eieren boven de kom. Meng een voor een de eierdooiers door de gesmolten chocolade. Haal de kom van het vuur.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Splits de eieren boven de kom. Meng een voor een de eierdooiers door de gesmolten chocolade. Haal de kom van het vuur.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Klop de eiwitten stijf en spatel door het mengsel van de chocolade en eieren.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Klop de eiwitten stijf en spatel door het mengsel van de chocolade en eieren.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Bekleed een langwerpige vorm met plasticfolie. Schik een laag Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes in de vorm en bedek met een laag chocolademousse. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Bekleed een langwerpige vorm met plasticfolie. Schik een laag Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes in de vorm en bedek met een laag chocolademousse. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Laat enkele uren, maar liefst een nacht, opstijven in de koelkast.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Laat enkele uren, maar liefst een nacht, opstijven in de koelkast.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Stort de terrine vlak voor het serveren uit op een schotel.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Stort de terrine vlak voor het serveren uit op een schotel.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Werk af met frambozen en poedersuiker.
Chocoladeterrine met Lotus Biscoff
Werk af met frambozen en poedersuiker.
Kwarktaart met Lotus Biscoff en rood fruit
Doe de meest verwende lekkerbekken watertanden, maak er een kleur- en smaakfestijn van dankzij deze overheerlijke kwarktaart met rode bosvruchten.