Ingrediƫnten
- 10 kant-en-klare donuts
Topping:
- 150 g poedersuiker
- 60ml melk
- 65 g Biscoff speculoospasta
Decoration:
- Biscoff speculoospasta
- Biscoff koekjes
Klaar in 6 stappen
-
1
Doe voor het glazuur de poedersuiker, de melk, het vanille-extract en de Biscoff speculoospasta in een mengkom. Meng tot een gladde massa. Voeg indien nodig extra melk toe.
-
2
Dip de donuts in het glazuur en leg ze op een rooster om het glazuur te laten opstijven.
-
3
Smelt intussen de speculoospasta gedurende 5 tot 10 seconden tot de pasta voldoende zacht is om in een spuitzak te doen.
-
4
Doe de Biscoff speculoospasta in een spuitzak met gekartelde spuitmond en spuit een mooi toefje in het midden van de donut.
-
5
Werk af met een Biscoff koekje.
-
6
Varieer door de donut eerst in het glazuur en vervolgens in Biscoff crumble te dippen, en naar wens af te werken met nog meer Biscoff!
Ontdek hier meer recepten
Versierde Biscoff Donuts
Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff
Biscoff sheet cake
Een vierkant stukje Biscoff taart is de perfecte verwennerij bij elk kopje koffie